Nicolette vindt foto's supermooi

Celebs door Redactie Ze.nl

In een interview met NU.nl vertelt de 25-jarige presentatrice het Playboy-avontuur wel eng te vinden. Met de onthulling van het billboard wordt alles ineens werkelijk. "Dat hele ding is groter dan hoe ik woon. Ik dacht: wauw, nu is het voor het echie. Ik heb het blad inmiddels gezien, en vind de foto's echt supermooi. Ik ben er heel blij mee."

Een jaar geleden was er geen haar op haar hoofd die dacht een Playboy-shoot te doen. Nicolette werd gevraagd en wees toen direct het aanbod af. "Het laatste jaar heb ik grote stappen gemaakt bij BNN. Ik zit heerlijk in mijn vel en dacht: ik ben er aan toe," aldus het voormalige model. In een eerder interview liet de blondine weten dat het dit jaar in haar straatje ligt. Bovendien kreeg ze een smak geld en mocht ze voor het programma Spuiten & Slikken opnames maken. Drie voor de prijs van één dus.

De vriend van de BNN-presentatrice, televisieproducent Bart Hendrikx, is trots op de foto's, maar vindt het stiekem wel lastig dat de hele wereld de beelden kan zien. Nicolette doet ook nog een onthulling, wanneer door de pers wordt gevraagd naar plastische chirurgie. "Nee, niet alles is echt," aldus de blondine.