Sandra Bullock bedrogen door man

Celebs door Redactie Ze.nl

De twee hebben elkaar ontmoet toen Michelle het bedrijf van Jesse James, motorfabrikant West Coast Choppers, benaderde in hoop dat ze er een modellenklus uit zou slepen (of slapen ;-)). Al tijdens de eerste ontmoeting hadden de twee seks en het bleef niet bij die ene keer...  Michelle en Jesse James hadden een heftige affaire, terwijl Sandra voor de opnames van The Blind Side in Atlanta verbleef.

Michelle dacht al die tijd dat Sandra en haar echtgenoot uit elkaar waren. "Ik was er nooit aan begonnen als ik had geweten dat hij getrouwd was. Hij gaf me de indruk dat ze gescheiden waren. Ik vroeg hem: 'hoe zit het tussen jou en Sandra'? Daarop antwoordde hij: 'zij woont hier niet. Ze heeft een huis in Austin. Ze is nu aan het filmen, en meer kan ik er niet over zeggen'." De minnares kwam erachter dat Jesse James helemaal niet single was, toen Sandra hem bedankte in haar Oscar-speech.

Volgens een bron zouden Sandra en haar echtgenoot momenteel niet bij elkaar wonen. De actrice besloot de première in Londen voor haar film The Blind Side af te zeggen door alle hectiek.

Bekijk hier de foto's van het freaky tatoegemodel.