Lifestyle / Celebs
Celebs

Groot GTST-feest in Tuschinski

Het is een primeur: de allereerste bioscoopvertoning van de GTST-soap. De cast had zich gisteren mooi opgedoft en paradeerde over de rode loper. Voor alle sterren betekent de soap iets speciaals, voor de één omdat hij/zij er vanaf het begin in zit, voor de ander omdat ze er hun ware liefde hebben gevonden.

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen liepen samen over de rode loper. Lieke: "Voor ons is dit een heel bijzondere serie, omdat we elkaar hier hebben leren kennen. Ik wil met niemand anders dan Mark hierheen. Ik geniet ontzettend van wat wij samen hebben, dat koester ik." Ook vriend Mark voelt die bijzondere band: "Lieke is voor mij de mooiste vrouw en we zijn heel erg gek op elkaar."

Ook Gigi Ravelli straalde in haar roze jurk van een Italiaanse designer. Ze onthulde dat haar personage, Lorena Gonzales, alleen nog maar gemener zal worden. "Het is leuk om te spelen. Er komen voor Lorena heel veel tranen en daarna wordt het minder soapachtig en juist heel erg filmisch: het wordt heel erg spannend in ieder geval." Gigi heeft het erg naar haar zin en wil nog veel langer blijven.

Ook Erik de Vogel en Caroline de Bruijn schitteren op de rode loper. Het stel is zichtbaar erg gelukkig en genieten van elkaar en hun baan als GTST-soapie. Erik, die Ludo Sanders speelt in de soap, vindt dat hij de leukste rol heeft om te vervullen en wil nog langer door.

Voorlopig kunnen we dus nog wel even genieten van de perikelen in Meerdijk. Vanavond is de 4000e aflevering, die voor de gelegenheid een uur duurt, op RTL4 vanaf 20.00 uur te zien.