Britney opnieuw gezicht van Candie's

Celebs door Redactie Ze.nl

"Het was een geweldige fotoshoot! Ik weet zeker dat mijn fans dol zullen zijn op zulke coole foto's," aldus Britney.  Het kledingmerk heeft de shoot professioneel aangepakt en drie topfotografen ingehuurd om de zangeres op haar mooist vast te laten leggen.

De drie fotografen -Annie Leibovitz, Mark Seliger en Teryy Richardson- kregen de vrijheid Britney in verschillende settings te plaatsen. Annie koos ervoor de blondine op een industriële plek te fotograferen, terwijl fotograaf Mark haar juist in een kleurrijke omgeving neerzette op een Harley Davidson. De foto's voor de campagne zijn dan ook lekker divers. De zangeres vertelde over de samenwerking: "Annie, Mark en Terry zijn drie van de beroemdste fotografen ter wereld. Het is een eer om met ze te werken."
 
Het modemerk zette Britney eerder in voor één van hun campagnes, maar dat pakte niet goed uit. De foto's van de blondine waren behoorlijk bewerkt en dat zorgde voor nogal wat ophef. Dit jaar zullen de fotografen er dus voor moeten zorgen dat de zangeres er op haar best uitziet zonder Photoshop.

De foto's van de lentecampagne van Candie's bekijk je hier!