Victoria boos om leugens gewicht

Celebs door Redactie Ze.nl

Roddels over haar en haar 'hubby' David doen haar daarentegen weinig. Gewicht is wel een gevoelig punt; Victoria vertelde daarover: "Ik eet zeer, zeer gezond. Ik eet veel vis, veel groente en veel fruit. Junkfood eet ik nooit en ik sport veel." Ze vervolgde: "Het enige waarmee je me kwaad kunt krijgen is als mensen onverantwoordelijke dingen over mijn gewicht schrijven."

Het Britse mode-icoon stelt het op prijs dat jonge meisjes fan van haar zijn en tegen haar opkijken en neemt dit erg zeer serieus. Victoria is ervan overtuigd dat ze met haar flinterdunne lijfje een goed voorbeeld geeft aan de jonge generatie.

Voor de cover van Glamour liet de zangeres een andere kant van zichzelf zien. Ze poseerde met haar nieuwe puppy, die ze een paar weken geleden nog first-class liet overvliegen. Het mode-icoon vertelde ook dat als ze tijd heeft, deze het liefst besteed met haar man en haar kinderen...

Een paar weken geleden haalde Victoria het nieuws door te zeggen dat ze dezelfde kledingmaat heeft als zangers Jennifer Lopez, terwijl J. Lo juist zo trots op haar rondingen is. Misschien heeft Victoria een verkeerd zelfbeeld?!