Lifestyle / Celebs
Celebs

Wesley is de nieuwe Popstar!

De finale van Popstars begon gisteravond om half negen. De vier overgebleven kandidaten, Joshua Newton, Wesley Klein, Kim Stolker en Kristel Roulaux, namen het tegen elkaar op in deze laatste uitzending. Vorige week werd door de jury bekendgemaakt dat er uiteindelijk maar één winnaar uit de show zou komen.

De laatste twee kandidaten mochten tijdens de finale allebei het nummer You Raise Me Up zingen; dit wordt de eerste officiële single van de winnaar. Voor de kijker deed Wesley dit het beste en hij kreeg dan ook het merendeel van de stemmen.

Toen uiteindelijk het verlossende woord eruit kwam, zakte Wesley huilend op zijn knieën. De nieuwe Popstar bedankte in tranen zijn vriendin Nellie. "Zij is degene die me heeft opgegeven voor deze show. Zelf had ik dat niet zo snel gedaan, omdat ik het liefst Nederlandstalig zing. Maar omdat zij me over de streep heeft getrokken, heb ik mezelf kunnen ontdekken en laten zien wat ik allemaal kan," aldus de geëmotioneerde Wesley.

In de tijd voor deze zenuwslopende finale werd al de videoclip en het nummer in de studio opgenomen. Wesley genoot met volle teugen van deze periode en hoopt een prachtige zangcarrière tegemoet te gaan. De vriendin van Wesley is zwanger van hun eerste kind. Een mooie start van het nieuwe jaar voor dit kersverse gezinnetje.

Kim Stolker haalde net niet genoeg stemmen en werd een goede tweede.