Michelle wordt steeds meer verliefd

Celebs door Redactie Ze.nl

In het interview praat de 29-jarige Michelle over haar nieuwste film Shutter Island en het oppakken van haar leven na het overlijden van Heath, ook de vader van haar dochter Matilda.

In Shutter Island speelt Williams een geest. Een rol die het afgelopen jaar niet ver van haar eigen wereld afweek. Zodra Matilda naar haar speelgroep was, vroeg zij zich af hoe ze de dag door moest komen. Haar vrienden grepen in en Michelle richt zich nu volledig op haar driejarige meisje en haar liefde voor acteren. Even begaf ze zich weer op het liefdespad, met Where the Wild Things Are-regisseur Spike Jonze, maar zag daar toch snel weer vanaf. Niet alleen vanwege onverwerkt verdriet over Heath. Michelle stelt: "Daten met een kind? Ik heb duidelijk geen idee hoe ik dat moet doen." Maar ze klaagt niet. "Ik word steeds verliefder op haar. We hebben geluk. Ik kan werken en zij kan naar een goede school."

Haar werk is vanaf 18 februari te zien in de bioscoop. Michelle speelt de overleden vrouw van Leonardo DiCaprio in Shutter Island, de langverwachte mysteriethriller van Martin Scorsese. De actrice staat nu midden in het leven: "Ik ben hoopvol en dankbaar. Ik probeer een beter mens te zijn. Ik citeer naar Gloria Steinem 'Wordt de man die je wilt trouwen'. Welke kwaliteiten zoek ik en kan ik die mijzelf aanmeten?"

Bron: Way To Blue, Marieke Ariens