Einde monogamie in zicht

Celebs door Redactie Ze.nl

Victoria wijdt hier verder over uit in het boek Toekomst van de Liefde van trendwatcher A. Bakas, waar Victoria een hoofdstuk voor heeft geschreven.     

In een interview vertelt de schrijfster, columniste en actrice: "Ik denk dat we allemaal wel een beetje richting de polyamory gaan. Als je hardop zegt dat je meerdere partners tegelijk hebt, dan ben je een buitenbeentje. Als je een langdurige relatie met meerdere partners onderhoudt, dan word je een beetje raar aangekeken. Over vijf jaar zou dat heel anders kunnen zijn." De Oekraïense schone vertelt verder: "Ik denk dat wij erachter komen dat je niet alles van je partner mag verwachten. En dat je dus verschillende partners voor verschillende dingen hebt. Alleen is dat in onze maatschappij nog niet echt vormgegeven. De komende jaren zal blijken hoe wij daarmee omgaan. Ik ben erg benieuwd."

Polyamory staat voor 'meervoudige liefde'. Deze levenswijze gelooft dat het houden van meerdere personen tegelijkertijd mogelijk is. Hierbij is eerlijkheid, respect en open zijn naar elkaar heel belangrijk. Geen affaires, stiekeme afspraakjes en gênante momenten meer. Maar gewoon elkaar veel liefde gunnen. Ook ik ben stiekem wel benieuwd, maar op hetzelfde moment ook een beetje bang.