Martijn Krabbé is het zat!

Celebs door Redactie Ze.nl

De RTL-presentator van onder andere X Factor, De Slimste en Dancing on Ice, zou het liefst de hele wereld vertellen hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat. In het blad LINDA praat Martijn openhartig over zijn baan: "Ik voel me zo geknecht. Drie programma's worden tegelijkertijd, dus door elkaar heen, opgenomen. Ongemerkt word ik er bloedchagrijnig van." Voor zijn programma De Slimste moest de presentator 32 afleveringen in tien dagen opnemen. "Er was gewoon geen tijd. Kapot ben je."

Naast de krakende tweedehands auto's en autoverkopers, vergelijkt Martijn zichzelf ook met Assepoester. Het weten dat er een mooie prinses in je schuilt, maar dit niet kunnen laten zien, terwijl je naar de buitenwereld moet doen alsof er niets aan de hand is. Hij is er woedend over, maar tegelijkertijd bang dat hij bij het grofvuil wordt gezet. "Als ik nu mijn baan zou kwijtraken, dan heeft dat nogal wat gevolgen," aldus de presentator.

RTL
RTL heeft nog niet officieel gereageerd op de uitlatingen van de presentator, terwijl dat wel te verwachten is. Martijn: "Ik heb met RTL zelf nog geen contact gehad, maar mensen die mij kennen weten hoe ik het heb bedoeld. De uitspraken waren ook helemaal geen sneer naar mijn werkgever." Hij vult dit verder aan met: "Ik was gewoon gefrustreerd met de situatie rondom het maken van televisieprogramma's in het algemeen en dat moet er dan uit."

Martijn zei zelf erg kritisch en perfectionistisch te zijn. "Ik ben een groot voorstander van relativeren, vrijuit filosoferen en eerlijk zijn. Soms pakt dat goed uit en soms minder." Toch tekende de presentator onlangs een contract voor nog eens vier jaar. De relatie met zijn werkgever staat volgens Martijn ook niet onder druk.