Zo kom je 'blue monday' door

Celebs door Redactie Ze.nl

Natuurlijk is elke maandag zwaar. Het is net weekend geweest, je hebt lekker kunnen uitslapen en bent (te) laat naar bed gegaan. Heerlijk ontspannen en dan die vreselijke wekker. Dit is elke maandag hetzelfde liedje, maar toch pakken we juist deze 'blue monday' aan om ons zorgen te maken. Gebrek aan geld en de stapels rekeningen, het slechte weer en het niet aanhouden van onze goede voornemen zijn de oorzaken. Genoeg redenen om wat minder vrolijk voor de dag te komen.

Tips
Om deze maandag door te komen wat tips.

  1. Kijk vanavond die goede film of je favoriete serie. Vanavond ben jij de baas over de afstandsbediening en kun je lekker wegkruipen op de bank onder het genot van een warm drankje en lekkere hapjes.
  2. Geef jezelf aan het einde van je werkdag een klopje op je schouder. Toch weer goed werk verricht vandaag en natuurlijk geld verdiend.
  3. Ga iets doen waar je vrolijk van wordt. Verwen jezelf een beetje. Boek alvast je zomervakantie en droom alvast weg over het strand, de zon en de zee.
  4. Neem een heerlijk warm bad of een stomende warme douche. Even helemaal ontspannen en tegelijkertijd lekker warm worden.

Werkt dit allemaal niet? Niet getreurd, op de vrijdag in juni die het dichtst bij de zomer ligt blijken we ons het meest gelukkig te voelen. Op naar de zomer dus!