Ronnie mishandelde ex

Celebs door Ze.nl

Het stel is in december uit elkaar gegaan, omdat Ronnies drank- en drugsgebruik Ekaterina te veel werd. "Op sommige dagen dronk hij, snoof hij cocaïne en rookte hij wel vijftig sigaretten." Ze heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan om hulp voor hem te zoeken, maar niets hielp.

Laatst kreeg het 21-jarige meisje de schrik van haar leven toen Ronnie haar bedreigde en mishandelde tijdens een ruzie. Nadat Ronnie haar maar bleef bellen besloot Ekaterina hem te ontmoeten in een Indisch restaurant. Toen de rocker dronken werd en ongegeneerd met andere vrouwen begon te flirten, stapte de Russische op. Maar Ronnie achtervolgde haar en de twee kregen vreselijke ruzie op straat.

"Ik was bang dat hij mij zou vermoorden," vertelt Ekaterina aan The Sun. "Hij greep mijn tas en zei: 'Jij gaat nergens naartoe!' Hij trok aan mijn arm zodat ik viel, en sleurde me door de straat. Hij noemde mij een stomme teef en sloeg mij hard. Ik moest huilen. Hij boog zich over mij en zei: 'Haha, je jankt, stomme teef'."

Maar Ronnie ging nog verder: hij greep de blondine bij haar kraag en ze kreeg bijna geen adem meer. Daarna liet hij haar op de stoep vallen. "Je bent dood, je bent dood," riep haar ex als laatste. Uiteindelijk werd Ekaterina geholpen door een koppel en de politie werd ingeschakeld. Ronnie kreeg enkel een waarschuwing...

Voorlopig zit Ekaterina veilig in het Celebrity Big Brotherhuis in Engeland!