Patricia wilde dochter niet in FHM

Celebs door Redactie Ze.nl

Volgens Patricia is de timing van haar fotoshoot in de FHM niet optimaal. De 60-jarige presentatrice presenteerde namelijk vorige week haar eigen blootreportage in de Playboy. "Nu krijgt ze niet alle aandacht die ze verdient, en moeten we die verdelen."

Dat de zangeres haar dochter niet heeft kunnen tegenhouden voor deze shoot, neemt ze zichzelf kwalijk: "Normaal praten we meer over dit soort beslissingen, maar ik was er niet voor haar. Ik was namelijk in Nederland, terwijl zij in Londen zat." Christina vindt zichzelf momenteel oud en wijs genoeg om dit soort beslissingen zelf te maken: "Ik kan dat toch niet iedere keer aan mijn moeder vragen? Het was voor mij wel belangrijk dat ze de foto's goedkeurde."

De cover van de FHM, waarop Christina is te zien met een konijntje in haar handen, lijkt een dikke knipoog naar de Playboy te zijn. Patricia is hartstikke trots op de foto's van haar dochter en vindt deze absoluut niet ordinair: "Nee, ze heeft haar eigen stijl en zal dat nooit zijn. Ik ben trots op haar."

De dochter van de presentatrice sluit een reportage in de Playboy voor de toekomst niet uit: "Misschien over een paar jaar, als ik een vaste carrière heb. Dan zullen ze er ook meer voor betalen." Het Popstars-jurylid heeft al haar toestemming gegeven: "Dat moet ze helemaal zelf weten!"