Carice vol lof over Reinout

Celebs door Redactie Ze.nl
Carice was niet meteen enthousiast toen ze de rol kreeg aangeboden. Ze had het boek niet gelezen en vond het verhaal over een jonge vrouw die doodgaat aan borstkanker geen fijn onderwerp. Ook wist ze niet goed wat ze van Reinout moest denken. "Hij had nog geen film gemaakt, ik kende hem alleen maar als Arnie uit GTST. Die ging even een film maken; wat denkt hij wel niet? Ik heb ook gedacht; wat als dit mislukt? Maar al snel had ik een gevoel van; we moeten dit samen doen."

Ze werkten samen heel hecht aan deze film. "Ik heb best wel veel met hem gevochten, maar dat waren leuke vechtpartijen. Hij heeft wel iets weg van Paul Verhoeven," aldus Carice. "Dat lefgozerige, eigenwijs zijn, alles to the max, het onderste uit de kan. Ik voelde me veilig bij hem en kon alles zeggen. Dan liep ik weer naar hem toe en dan keek hij van: oh, heb je haar weer."

Komt Een Vrouw Bij De Dokter is vanaf aanstaande donderdag 26 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees snel het premièreverslag waar Ze.nl bij was en bekijk de trailer van de film.