Robert Pattinson moet veel laten

Celebs door Redactie Ze.nl

Zo is Robert bijvoorbeeld tijdelijk gestopt met muziek maken. Een carrière in deze branche is wel iets wat deze ongekend populaire acteur ambieert, maar voorlopig is dit helaas niet mogelijk. "Ik mis mijn muziek wel echt, maar ben bang dat het overschaduwd wordt door Twilight. Daarom heb ik al een hele tijd geen gigs meer gedaan. Het succes van Twilight zorgt ervoor dat je hogere eisen stelt. Je probeert over dit gigantische succes heen te komen," geeft Robert aan.

Daarnaast durft Robert ook niet meer in een auto te stappen. Paparazzi volgen hem namelijk overal waar hij gaat. "In Londen had ik nooit een auto, dus toen ik naar L.A. verhuisde heb ik er meteen een aangeschaft. Na drie maanden rijden begon het succes en werd ik constant door tien auto's achtervolgd. Nu ben ik bang om te rijden."

De acteur leert momenteel om te gaan met zijn bekendheid, maar kan zijn borst binnenkort weer flink nat maken: volgende week gaat zijn nieuwe film New Moon, het langverwachte vervolg op Twilight, overal ter wereld in première.