Peter ruzie met Albert?

Celebs door Redactie Ze.nl

Na een uitzending van het programma dat Peter presenteert, Typisch RTL, wilde Albert het programma verbieden. De presentator zou namelijk te kritische vragen hebben gesteld...

Peter snapt er zelf helemaal niks van: "Voor mij was er helemaal niets aan de hand. Ik heb voor mijn gevoel een leuk item gedraaid met Albert. We hebben het over alles gehad. Ik ben ook kritisch geweest naar Albert toe. Dat is hij zelf ook altijd. Het leverde een boeiend gesprek op en na afloop zei hij ook: 'nou, dat was prima'. Ik vroeg of hij nog iets wilde zeggen en hij zei: 'nee, het is goed. Ik ben blij dat ik sommige dingen heb kunnen toelichten'."

"Niet veel later belde hij enigszins overstuur dat hij het toch allemaal heel erg negatief vond. Ik zei: 'ik schrik hier van, want ik heb zelf een heel ander gevoel'. Ik heb naar het ruwe materiaal gekeken en ik zag alleen maar een heel leuk interview. Albert legt alles heel erg mooi en goed uit. Ik belde Albert en zei: 'kijk alsjeblieft naar het materiaal, want dan verandert je gevoel'. Dat wilde hij helaas niet. Hij wilde het item verbieden. Toen werd het een zaak van de zender en Eyeworks. De zender zei: 'monteer het. Wij gaan het sowieso kijken. Als wij het goed vinden laten we het nog eens aan Albert zien'."

Volgens Peter zit het nog steeds goed tussen hem en Albert: "Ik had, en heb volgens mij nog steeds een goede band met Albert." Maar zijn excuses aanbieden...? Dat doet hij niet! "Ik ga geen sorry zeggen voor dingen die ik niet gedaan heb," aldus Peter.