Yvons haren verbrand

Celebs door Redactie Ze.nl

Yvon was woedend toen ze merkte dat haar haren verbrand waren en zei dat ze zo niet bij De Wereld Draait Door kon verschijnen. Ze zou eerst nog even naar haar eigen kapper moeten en eiste dat het blad opdraaide voor de kosten van maar liefst duizend euro.

De hoofdredacteur Onno Aerden van Miljonair was geschokt: "Op de redactie heerste ongeloof. Temeer omdat de styliste en haar assistente juist extra voorzichtig te werk waren gegaan. Yvons haar bleek namelijk erg poreus." Yvon wilde zelfs dat haar foto, waar ze helemaal niet tevreden mee was, uit het blad zou worden gehaald: "Dat kwam slecht uit. De oplage werd toen al door het land verspreid. Zestien goede doelen staan in het zonnetje, niemand uitte één wanklank tijdens het waxen, poetsen, kammen en poederen. En uitgerekend de meest aardig ogende ambassadeur laat dreigen met een verspreidingsstop van het magazine?"

De blondine gaf gisteren bij De Wereld Draait Door een reactie op de gebeurtenis: "Mijn haar was echt verbrand. Ik ben naar de kapper gegaan om het foutje te laten herstellen en heb het bonnetje naar het blad gestuurd. Ik dacht dat ik bloemen zou krijgen. Dat was niet zo. En dan komt de hoofdredacteur met verzinsels."

Onno had daar uiteraard wat op terug te zeggen: "Ik viel van mijn stoel van verbazing. Yvon wekte de indruk dat wij een vriendelijk verzoek van haar kant zomaar terzijde hebben geschoven. Niets is minder waar. Juist omdat het een productie voor het goede doel betrof hebben wij een paar buitengewoon vriendelijke oplossingen voorgesteld die haar management resoluut afwees. Het toppunt was de dreiging met een verschijningsverbod. De boeren van Nederland zijn gewaarschuwd."