Theo Maassen vs. Patricia Paay

Celebs door Redactie Ze.nl

Patricia was te gast bij De Wereld Draait Door om het te hebben over haar foto's in de Playboy. Tafelheer Theo was niet te spreken over haar beslissing om in dit tijdschrift te staan op haar leeftijd: "Tja, wat moet je er van vinden? Ik denk altijd maar: iedereen wordt ouder en volgens mij is de kunst van het ouder worden vooral dat je dat accepteert en dat je wíjzer wordt."

Het optreden van de diva bij Robert Jensen, waarin ze Adam Curry keihard de grond intrapte, vindt de cabaretier al helemaal afschuwelijk: "Jij mag het zeggen, maar dan mag ik ook zeggen dat ik je een zielige aandachtsjunk vind die al 60 jaar rondloopt op deze planeet." Maar de blondine liet zich door deze opmerking niet uit het veld slaan: "Jij gaat op een podium staan en zegt wat je wilt en ik doe dat op die manier."

De mening van Theo over de foto's was uiteraard ook niet positief: "Een vriend van mij is necrofiel, ik denk dat hij het wel zou kunnen waarderen." Presentator Matthijs van Nieuwkerk vond die opmerking te ver gaan en greep in: "Theo, dit is beledigend! Je biedt nu je excuses aan! Ik vind het een grove opmerking!"

Patricia had geen moeite met de felle mening van Theo: "Het gaat niet om hem, het gaat om mij. Ik geniet hiervan, want iedereen heeft het erover!"