H&M's Jimmy Choo-lancering

Celebs door Redactie Ze.nl

Alle beroemdheden mochten de prachtige collectie vroegtijdig bekijken. 14 november verschijnt de lijn pas in de H&M-winkels, die zal bestaan uit schoenen, accessoires en kleding.

"Ik was al gek op H&M, maar het feit dat ze nu iets met Jimmy Choo doen is geweldig: de tassen, de schoenen, alles. De kleding is ook zo leuk. Ze hebben echt fantastische items en ik kan niet wachten tot de hele collectie uitkomt," aldus een laaiend enthousiaste Paris.

"Jimmy Choo for H&M staat voor de attitude van relaxte party glamour. Los Angeles is de perfecte plek voor de lancering van deze collectie," zegt de oprichtster van Jimmy Choo: Tamara Mellon.

"Tamara is echt geweldig en een briljante designer. Haar schoenen zijn ongelofelijk. Ik doe mijn fun-shopping bij H&M. Ik was onlangs in Italië en in plaats van te winkelen bij andere shops, ging ik naar H&M. Ik ben verliefd op de zwarte leren broek," vertelt Hayden Panettiere.

"Schoenen zijn de passie van iedere fashionista en wie droomt er niet van een paar schoenen van Jimmy Choo? De bijpassende kleding is flatterend en elegant en perfect te combineren met de schoenen, die rijkelijk zijn voorzien van details als studs, gespen, prints, oogjes of perforaties," aldus de creatief adviseur van H&M Margareta van den Bosch.