Daphne had gat in hand

Celebs door Redactie Ze.nl

Daphne is van oorsprong een boerinnetje en had geen verstand van geldzaken. Toen ze de wereld introk en grote bedragen ontving voor weinig werk, wist ze niet goed wat ze daarmee aan moest. "Als je dan twee weken naar de Seychellen gaat... Dat is duizelingwekkend veel voor een meisje van zeventien. Ik kon het soms zelf niet geloven," vertelt de blondine.

"Bij ons thuis wisten we niets van geld af. Ik heb moeten leren dat je van elke honderd euro die je verdient, de helft opzij moet zetten. Maar ik gaf álles uit. Een Hermèstas van vijftienduizend euro? Ach, da's drie dagen werken, denk je dan. Uiteindelijk had ik een fikse belastingschuld."

Momenteel heeft Daphne op financieel gebied alles onder controle: "Nu ik financieel solide ben en van alles kan kopen, heb ik er minder behoefte aan. Ik heb alle soorten tassen in alle maten, maar heel vaak neem ik mijn rugzak van Nike mee. Je droomt van al dat businessclass reizen, maar op een dag denk je: als ik er maar kom. Daar verander je heel erg in."