Celine Cairo gaat lekker!

Celebs door Redactie Ze.nl

Een paar maandjes terug hadden we op de site al een interview met zangeres Celine Cairo en schreef zij speciaal voor Ze.nl een column. Sinds die tijd is het heel hard gegaan met de jonge zangeres!

Na hard repeteren en optreden wist de 19-jarige Celine na een bloedstollende halve finale een begeerde plek in de Finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-Songwriter te bemachtigen. Op 12 december gaat het allemaal gebeuren in de grote zaal van Paradiso! Naast de prijs die door de jury wordt toegekend, wordt er ook gestreden om een publieksprijs.

De Grote Prijs van Nederland over Celine: "De jonge, getalenteerde Celine Cairo houdt het simpel, melodisch verassend en laat de tekst een grote rol spelen. Met Celine maak je momenten mee wanneer muziek alles is wat nog overblijft in je hoofd; ze grijpt je en neemt je mee."

Maar er is meer... want nog voor de finale van de Grote Prijs zal Celine Cairo als Talent Night winnares 2009 afreizen naar de Verenigde Staten om daar op 29 oktober op te treden in de prestigieuze Carnegie Hall te New York. Het gaat voor Celine de komende tijd dus allemaal heel erg spannend worden! We wensen haar heel veel succes!

Voor meer info over Celine Cairo, bezoek de website www.celinecairo.com.