De Bulgaar zag Stephen eerder al

Celebs door Redactie Ze.nl

De 25-jarige Georgi heeft dat aan de politie in Mallorca verklaard. Ook zou Andy nog een tijdje naast de overleden zanger hebben geslapen.  De Bulgaar zou volgens de verklaringen uitgenodigd zijn door het stel en ze zouden daarna intiem zijn geweest met elkaar. Stephen en Andy zijn toen op de bank in slaap gevallen en Georgi is gaan slapen in de slaapkamer.

"Om elf uur 's ochtends is Georgi opgestaan en zag het koppel slapen op de bank. Eén zat met zijn voeten gestrekt, de ander lag opgekruld in foetushouding in de kussens. Georgi is teruggegaan naar bed en hoorde later dat Andy opstond en naar een andere slaapkamer ging," aldus het verhaal volgens de verklaring.

Toen de Bulgaar iets later een sigaret ging roken zag hij Stephen wel liggen, maar hij dacht dat hij sliep. Andy en hij hebben zich vervolgens teruggetrokken in een van de slaapkamers. 

Rond één uur kwam Georgi erachter dat de zanger niet aan het slapen was, maar overleden was: "Hij heeft Andy geroepen, maar de jongen was al blauw aangelopen en er kwam vloeistof uit zijn mond. Toen zijn de alarmdiensten gebeld."