De Bulgaar spreekt!

Celebs door Redactie Ze.nl

De Bulgaarse man was degene die Stephen dood op de bank aantrof: "Ik heb sindsdien geen oog meer dichtgedaan." Hij vertelt dat ze eerst met zijn drieën zijn gaan stappen en dat hij de volgende dag de zanger gehurkt op de vloer met zijn gezicht in een kussen vond: hij was gestikt in zijn eigen braaksel.

Georgi wist meteen wat er aan de hand was: "Ik zag direct dat Stephen dood was. Hij was spierwit en ijskoud. Ik heb meteen zijn partner Andy wakkergemaakt."

De geruchten gaan dat Georgi en Andy samen in de 'master bedroom' zijn gaan slapen, terwijl Stephen het zich comfortabel moest maken op de bank. "Het enige dat ik kwijt wil is dat er veel onzin wordt geschreven. Andy en ik zijn beiden verhoord door de politie, maar verder zeg ik niets zonder zijn toestemming."

UPDATE:
Inmiddels is er autopsie verricht bij Stephen en daaruit blijkt dat hij is overleden aan longoedeem: een acute vochtophoping in de longen. De zanger is dus overleden aan een natuurlijke dood en gestikt in zijn eigen braaksel. Er zullen nog wel meer onderzoeken worden verricht, maar deze zijn puur voor de formaliteit.