Julia Roberts is beveiliging zat!

Celebs door Redactie Ze.nl

Julia zat nietsvermoedend in India terwijl haar moeder werd gedotterd, omdat ze vorige maand een hartaanval had gekregen. Haar familie probeerde de actrice te bereiken via haar beveiliging om haar op de hoogte te stellen van haar moeders situatie, maar ze kregen haar gewoon niet te pakken. Toen de brunette dat hoorde...

"Julia was blij te horen dat haar moeder aan de beterende hand was, maar toen ze vernam dat haar familie er twee dagen over had gedaan om haar op de hoogte te stellen, explodeerde ze. Ze gilde tegen de filmcrew: 'Als je eigen familie je niet kan bereiken is er teveel beveiliging. Mijn moeder had wel dood kunnen zijn en ik zou de laatste ter wereld zijn die het zou weten! Ik heb liever geen beveiliging dan dit!'. Ze kalmeerde pas toen ze haar moeder had gesproken en haar vertelde dat alles goed was gegaan," aldus een bron. 

Julia zette met haar bezoek aan India het hele land op zijn kop. Ze nam wel 350 beveiligingsmensen mee. Veel mensen vinden haar veiligheidsmaatregelen meer dan irritant!