Huub en Claire gaan scheiden

Celebs door Redactie Ze.nl

Claire heeft haar schoonheidssalon in Hilversum al verkocht en woont weer ouderwets bij papa en mama in Tilburg. Het stel heeft het toch nog anderhalf jaar met elkaar uitgehouden, terwijl veel mensen dachten dat hun huwelijk een stunt was. Claire beviel drie maanden geleden van hun dochtertje Sophie.

De reden van hun scheiding heeft Claire eigenlijk al een paar weken geleden bekend gemaakt op haar Hyves-pagina: "Lieve mensen, ik heb droevig nieuws. Huub en ik zijn uit elkaar. Huub is weer vreemdgegaan. En nu werd het me echt te veel. Ik hou het liever voor familie, maar ik vind niet dat we moeten gaan spelen dat het goed gaat. Het ergste vind ik het voor ons prinsesje Sophie, maar we lossen dit goed op. Huub, het was een mooi avontuur. Kus, Claire."

Het stel gaf daarna aan dat iemand had ingebroken op de Hyves van Claire en Huub liet het volgende via Twitter weten: "Verhaal van Claire haar Hyves is niet waar, een of andere debiel heeft haar Hyves gehackt. Trieste figuren, opsluiten die eikels. En al die mensen die meteen vooraan stonden om mij af te branden, fuck you all. Get a life!"

Maar natuurlijk Huub!