David kan maar niet stoppen

Celebs door Redactie Ze.nl

Op de verjaardag van Simon Cowell keek David te diep in het glaasje. Beter gezegd: de acteur kon maar niet ophouden met drinken en dat zorgde voor problemen. "Hij is onhandelbaar als hij dronken is. Hij was op een gegeven moment zo dronken dat hij in bed plaste en hij gedroeg zich verschrikkelijk tegen het personeel. Zijn assistent maakte zich grote zorgen en belde een arts. Daar werd David zo kwaad om dat hij zijn assistent probeerde te slaan, maar hij raakte de arts."

Een gast van het hotel is erg geschrokken van het gedrag van de voormalige Baywatch-ster: "Hij stond te schelden en te tieren aan de bar. David was beledigend door iedereen. Wij waren in shock, hij leek wel een dakloze drankorgel, geen grote Hollywood-ster."

Na twee dagen opgenomen te zijn, keerde de acteur weer terug naar Amerika. Een maand eerder werd er al een ambulance naar het huis van David gestuurd, omdat hij ladderzat zou zijn. Volgens de vervallen ster zelf had hij een verkeerde mix ingenomen van pijnstillers tegen een oorinfectie. De acteur heeft vaker een terugval gehad...