Excuses van David Letterman

Celebs door Redactie Ze.nl

David bood zijn vrouw en collega's zijn excuses aan. Het was de eerste keer dat hij weer op de buis verscheen na zijn bekentenis.

De talkshowpresentator maakte zijn seksuele affaires publiekelijk bekend, omdat hij onder druk werd gezet door een afperser. De chanteur zou namelijk belastend materiaal van hem hebben en dat niet naar buiten brengen als hij 1,4 miljoen aan hem zou betalen.

De schuinsmarcheerder heeft al sinds 1986 een relatie met Regina Lasko en het stel trouwde dit voorjaar. De affaires hebben zijn vrouw erg veel verdriet gedaan: ''Als zoiets gebeurt en je hebt iemand pijn gedaan, dan probeer je het op te lossen. Ik weet wat me te wachten staat."

Ook bood hij zijn personeel zijn excuses aan: "Ik heb hen in een heel vervelende positie gebracht. Het is overduidelijk dat ik in het verleden niet over de consequenties heb nagedacht. Mijn ploeg heeft me altijd ondersteund, nu en in al die jaren dat we dit tv-programma maken. Ik wil de staf bedanken dat ze het met me uithouden en ook weten om te gaan met iets stoms waarin in mezelf heb betrokken."