Michael wordt vandaag begraven

Celebs door Redactie Ze.nl

De begrafenis van de op 25 juni overleden King of Pop zal om 17.00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Nadat er verhalen gingen dat Michael op zijn landgoed Neverland zou worden begraven, is nu bevestigd dat hij op begraafplaats Forest Lawn zal komen te liggen.

Twee uur later, om 19.00 uur, start de grote herdenkingsdienst in het Staples Center, een stadion/concertzaal in LA. Verschillende artiesten zullen tijdens de dienst optreden. Namen als Mariah Carey, Diana Ross, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Jennifer Hudson en Britain's Got Talent-deelnemertje Shaheen Jafargholi worden hiervoor genoemd. De bijeenkomst trok al enorm veel fans, maar slechts een handjevol mensen zal de dienst ook daadwerkelijk kunnen bijwonen. Dit tot grote onvrede van de massaal toegestroomde fans.

De Nederlandse televisie zal veel aandacht besteden aan de herdenkingsdienst. Diverse zenders gooien hun reguliere programmering om:

De NOS zendt vanaf 18.30 uur de bijeenkomst uit, met commentaar van presentator Leo Blokhuis, 3FM-dj Gerard Ekdom en zanger Boris.

SBS komt met een extra lange uitzending van Shownieuws, die geheel in het teken zal staan van Michael en de dienst. Van 18.00 - 20.30 uur zenden zij uit.

RTL4 zal een extra editie van RTL Boulevard uitzenden, direct na het RTL Nieuws van 19.30 uur. Hierin wordt ook overgeschakeld naar de live verslaggevers in Los Angeles.

UPDATE!!
De Amerikaanse website TMZ.com en de krant Los Angeles Times meldden vandaag dat er toch nog geen begrafenis zal plaatsvinden. De familie komt om 17.00 uur Nederlandse tijd wel bij elkaar op de begraafplaats Forest Lawn, maar vervolgens zal de kist van Michael naar de herdenkingsdienst in het Staples Center worden gebracht en daar ook blijven staan tijdens de dienst.