Yolanthe openhartig in Viva

Celebs door Redactie Ze.nl

De presentatrice en actrice vertelt in het interview met Viva dat het niet haar keuze was om een punt achter de relatie met Jan te zetten: "Jan wilde niet meer. Dat was zo onwerkelijk. Ik hoopte dat het een bevlieging was."

"Ik ga door een moeilijke periode en krijg de ene klap na de andere. Dit had ik dus echt niet zien aankomen. Alles wat ik tijdens ons eerste gesprek over Jan heb gezegd, kwam rechtstreeks uit mijn hart. Ik was zo gelukkig met hem... Ik heb nu ontzettend veel liefdesverdriet."

Het feit dat ze nauwelijks afscheid heeft kunnen nemen van haar leven in Volendam, doet Yolanthe nog altijd zeer: "Het was ontzettend heftig om mezelf steeds maar terug te zien. Ik heb niet eens fatsoenlijk afscheid kunnen nemen van ons huis, omdat er allemaal pers voor de deur stond. Ik heb dit niet aan zien komen."

"Ik was bij Jan, toen we die beelden zagen bij RTL Boulevard van mij en Wesley. Ineens leek het alsof ik een punt achter onze relatie had gezet en alsof ik was vreemdgegaan. Zo was het niet. Op het moment dat ik met Wesley zoende was het eigenlijk al over tussen Jan en mij. Jan zei ook: 'Dit is niet eerlijk naar jou toe...'"