Lisa wint X-Factor 2009

Celebs door Redactie Ze.nl

De finale van 'X-Factor' startte met drie acts: Jamal, Rachel en Lisa, die ieder twee nummers ten gehore brachten. Het eerste nummer kozen de finalisten zelf uit de liedjes die zij eerder in een liveshow hebben gezongen. Het tweede nummer dat de finalisten zongen, was gekozen door het publiek.

Na deze twee rondes werd het tijd om afscheid te nemen van één van de drie finalisten. Ondanks zijn stoere dansmoves en geweldige stem bleek voor Jamal dit het einde te zijn van zijn 'X-Factor' avontuur en viel af.

Met nog twee finalisten over, Rachel en Lisa, barstte de strijd om de titel 'X-Factor 2009' los. In de alles beslissende ronde brachten Rachel en Lisa hun nieuwe single ten gehore. Rachel's single, 'What hurts the most', is een heerlijke ballad en zong deze vol overgave. Lisa bracht velen aan het huilen met de emotievolle ballad, 'Halleluja'. Maar slechts één van hen zal haar single uit mogen brengen...

In een spannende finale wist Lisa het publiek te overtuigen, na de vele goede optredens in de voorgaande liveshows. Lisa heeft de 'X-Factor' en sleept met deze titel het felbegeerde platencontract binnen!