Lifestyle / Celebs
Celebs

Definitief: cast Kluun-film bekend!

We zullen jullie niet langer in spanning houden en meteen vertellen wie het karakter Carmen gaat spelen. Niemand minder dan Carice van Houten zal deze rol op zich nemen. "Ik wist al een tijdje dat Carice ja had gezegd tegen de rol en kon het de afgelopen dagen niet nalaten om familie en vrienden in te fluisteren wie haar zou gaan spelen," laat Kluun weten.

De rol van Stijn is voor acteur Barry Atsma. Hij speelt bij Toneelgroep Amsterdam en o.a. in het stuk Angels in America. Barry had bijrollen in de films Nachrit, Ik Omhels Je Met Duizend Armen en De Passievrucht en een hoofdrol in de films Lepel en Morrison Krijgt Een Zusje.

Maar wie zal het karakter Roos spelen? Samen met zijn vrouw keek Kluun naar De Wereld Draait Door. "Naast Matthijs van Nieuwkerk zal een tafeldame die ik nog niet eerder had gezien. Ik zal mijn eerste reactie niet letterlijk herhalen, maar het was een wat seksistisch getinte uitspraak die er in het kort op neerkwam dat ik deze tafeldame buitengewoon aantrekkelijk vond," vertelt Kluun. Na de uitzending van De Wereld Draait Door wist hij het zeker. Actrice Anna Drijver zou de rol moeten spelen van Roos.

Een leuk nieuwtje is dat Reinout Oerlemans zijn debuut als regisseur zal maken. Wij hopen dat onze 'Arnie' het goed zal doen.

Wij kunnen niet wachten tot de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter in de bioscopen zal draaien. Helaas moeten we nog even wachten tot eind november van dit jaar.