Tim verlaat Di-rect!

Celebs door Redactie Ze.nl

"We zijn ooit begonnen als jonge band en zij hier erg succesvol mee geworden, maar in de loop van de jaren zijn we zelf volwassen geworden en is ook onze muzikale smaak veranderd. En helaas ben ik nu op het punt gekomen dat deze smaak in mijn geval te ver af staat van Di-rect," vertelt Tim.

Zijn overige bandleden zijn erg verrast, maar respecteren zijn beslissing. "We waren volop bezig met de voorbereidingen voor het vijfde album en we hebben net een deal voor Spanje en Portugal getekend, dus het kwam nogal koud op ons dak. Maar het is een weldoordachte keuze van Tim, die niet zomaar over één nacht ijs is gegaan, dus we hebben hier zeker respect voor. We zullen onze Tommy-theatertour uiteraard gewoon afmaken, maar we zullen toch ook heel hard moeten gaan nadenken over de toekomst," laat Spike weten.

Wie Tim zal opvolgen is nog niet bekend, maar het goede nieuws is dat Tim wel muziek wil blijven maken. Hij zal zich nu gaan concentreren op een solocarrière. Di-rect zal nooit meer hetzelfde zijn zonder onze Timmy.

Foto: Anneke Ruys