Danny en Willeke zingen duet

Celebs door Redactie Ze.nl
"Danny doet me heel erg aan mijn vader denken. Hij is de laatst overgeblevene met een snik in zijn stem," vertelt Willeke. "Danny loopt als mijn vader, hij staat als Willy en met hem zingen voelt dus heel vertrouwd. Bij de duetten doet hij de partijen van mijn vader."

Voor Willeke was de keuze snel gemaakt: "Wij zijn alle twee ras-Amsterdammers. Ik wilde Danny er gewoon bij hebben. Hij komt binnenkort bij mij thuis om de liedjes uit te zoeken. Glimlach van een kind en nog veel meer. Hij is de laatste na André Hazes die dit kan. Het levenslied is dankzij hem gered."

Danny vertelt lachend: "Mijn droom is een heel nieuw duet samen met Willeke op te nemen. En dan vragen we hulp aan het schrijversduo Jochem en Fluitsma. Ik denk dat zo'n single zeker kans van slagen heeft. Het publiek heeft het levenslied omarmd. Ik merk het heel duidelijk. Mijn album is bijna goud en ik heb met twee singles in de top tien gestaan. Ook tussen kerst en oud en nieuw met het duet dat ik opnam met Davy. Je weet wel, mijn jongere uitvoering, dat jochie dat ook de jonge Ciske speelt in de musical."