Neptelefoontje voor Sarah Palin

Celebs door Redactie Ze.nl
"Het is zo goed om van je te horen, bedankt dat je ons belt. John McCain en ik hebben zoveel respect voor je, we zijn gek op je!" reageerde Sarah Palin enthousiast. Dat ze een komiek uit Canada aan de lijn had, had ze totaal niet door. De Telegraaf legde de hele conversatie bloot.

'Sarkozy' vertelde Palin dat hij de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de voet volgde met zijn speciale adviseur Johnny Hallyday (Franse rockzanger). Ook deelde hij mee dat hij België kon zien liggen vanaf zijn achterste. De neppresident vond het gemeen dat sommige mensen van mening zijn dat Palin weinig buitenlandervaring heeft, zoals hij ook tegen zijn 'vriend, de Canadese premier Steph Cars' (eigenlijk Stephen Harper) had gezegd. Palin reageerde niet op de verkeerde naam.

"We hebben veel dingen gemeen, ik houd van jagen", aldus 'Sarkozy' met een zwaar aangezet Frans accent, waarop Palin voorstelde samen op jacht te gaan. "Ik ben gek op het doden van dieren", zei de neppresident. Palin reageerde lachend.

De conversatie werd wel heel amusant en na een tijdje begon de neppresident over zijn seksleven. Hij onthulde dat zijn echtgenote Carla Bruni goed is in bed en dat ze een liedje heeft geschreven voor Palin over Joe de Loodgieter. Sarah Palin heeft het tijdens haar campagne speeches steeds over de normale mensen uit de samenleving zoals Bob the Builder, in de hoop het volk aan te spreken. 'Sarkozy' vertelde daarnaast dat Frankrijk ook een Joe de Loodgieter kent, namelijk Marcel de man met brood onder zijn oksel.

"Ik zie jou nog wel eens president worden", merkte de komiek op. "Misschien over acht jaar", lachte Palin.

Palin heeft tijdens het telefoongesprek niets door gehad. Na ongeveer zes minuten vond de komiek, Sebastien Trudel genaamd, het genoeg en onthulde hij aan haar dat het een grap was. Palin beëindigde daarmee direct het gesprek. De McCain-campagne liet echter later weten dat Palin 'lichtelijk geamuseerd' was.

Komiek Sebastien Trudel hoorde bij de Québécoise Justiciers Masqués, de gemaskeerde onrechtbestrijders. Zij hebben in het verleden wel vaker grappen uitgehaald met bekende mensen, zoals Mick Jagger en Britney Spears. De grap met Palin gaat inmiddels via de media heel Amerika rond.