Geen seks voor Britney

Celebs door Redactie Ze.nl

De ouders van La Brit, Jamie en Lynn Spears, zijn als de dood dat hun dochter haar nieuwe doorbraak zal verpesten door weer een dubieuze affaire aan te gaan en/of zelfs weer zwanger te raken. Een vriend van de familie vertelt: "Jamie en Lynn weten dat Britney, nu ze zo dicht bij hernieuwd succes is, niet mag worden afgeleid." Volgens haar ouders zijn de mannen in Brit's leven de oorzaak geweest van alle ellende. De mannen waarmee ze in zee ging, zouden volgens hen alleen maar op het geld uit zijn.

De 26-jarige popster is al twee keer getrouwd geweest. In een dronken bui gaf ze in 2004 in Las Vegas haar jeugdvriendje Jason Alexander het ja-woord. Het huwelijk duurde niet lang, want dezelfde dag nog lieten ze het nietig verklaren.

Datzelfde jaar strikte ze Kevin Federline, die ook de vader is van haar twee zoontjes Jayden James (2) en Sean Preston (3). Dit huwelijk duurde slechts anderhalf jaar, maar Brit betaalt maandelijks wel grote bedragen aan alimentatie.

Aanstaande vrijdag komt Britney's nieuwe single uit en in december haar nieuwe album. Laten we hopen dat Britney nu eens verstandig wordt en zich volledig gaat richten op haar carrière...