DJ's schrikken van heftig telefoontje

Celebs door Redactie Ze.nl

Toen Otto aankondigde dat hij nog maar 10 uur te leven had, dachten de dj's in eerste instantie dat het om een misplaatste grap ging. Maar toen de jongen met gebroken stem vertelde over zijn vreselijke ziekte en zijn naderende dood, werden ze even stil. "Zoiets kun je niet spelen", aldus de dj's.

De artsen hadden de jongen opgegeven en omdat hij alle bijbehorende ellende niet wilde meemaken, had hij besloten euthanasie te gaan plegen. "Dan heb ik geen pijn meer," zei Otto.

Giel en Gerard wilden graag van de jongen weten wat het hoogtepunt in zijn korte leventje was geweest. "Luisteren naar 3FM," was zijn antwoord. De terminaal zieke jongen belde om het nummer Viva la Vida van Coldplay aan te vragen.

Giel Beelen en Gerard Ekdom zijn momenteel even "compleet stuk" van de heftige nacht. "De rest van de nacht hebben we opgedragen aan Otto. Als hij de waarheid heeft gesproken, is hij dus inmiddels overleden. Of het waar is of niet: het was een zeer, zeer bijzondere nacht die ik mij voor altijd zal blijven herinneren. Otto, rest in peace!" aldus Gerard Ekdom.