Brian uit Gouden Kooi wordt vader

Celebs door Redactie Ze.nl

Brian vervolgt: "Tamara's familie wist ook nog van niets. Maar volgend jaar mei verwachten we ons eerste kindje."

In augustus van dit jaar beëindigden Brian en Amanda, die in het veelbesproken realityprogramma De Gouden Kooi een serieuze relatie kregen, hun romance. Vrij snel daarna kwam Brian zijn ex Tamara tegen, met wie hij destijds zes jaar een relatie had. "Het was meteen weer vertrouwd tussen ons. Ons kindje is niet gepland, maar zeer zeker welkom."

Amanda deed aangifte tegen Brian, omdat hij haar mishandeld zou hebben. Brian zit daar behoorlijk mee: "Ze weet dondersgoed dat ik haar nooit heb aangeraakt. Toen ze hoorde over mij en Tamara, werd ze razend. Ze dreigde me hoe dan ook zwart te maken."

Enig begrip kan hij nog wel opbrengen: "Ik begrijp dat het voor haar vreselijk is om te horen dat je ex, zo vlak na de breuk, weer gelukkig is met een ander. En dat hij dan nog vader wordt, zal ook niet gemakkelijk zijn. Maar," vindt Brian, "ík kan mezelf recht in de spiegel aankijken. Ik heb Amanda niet bedrogen met Tamara, wij zijn sinds begin september weer samen. We hopen nu op een beetje rust, zodat we ons kunnen voorbereiden op ons aanstaande ouderschap."