Harde kritiek op Richards en Lohans

Celebs door Redactie Ze.nl

'Als domheid een misdaad was, zouden ze allang samen op de elektrische stoel hebben gezeten' zo staat in het Amerikaanse dagblad Boston Herald.

Denise Richards die onlangs gescheiden is van acteur Charlie Sheen en nu door het leven gaat als alleenstaande moeder van twee kinderen, neemt de kijkers mee tijdens haar zoektocht naar een nieuwe man. Volgens filmvakblad Variety is ze een van de vele tv-persoonlijkheden die geprobeerd hebben een comeback te maken middels een eigen realityserie, maar die uiteindelijk alleen maar onthullen hoe gestoord hun leven is.

Zo ook de moeder en het zusje van Lindsey Lohan, die met hun nieuwe realitysoap willen tonen dat zij een normaal gezin zijn, komen niet geloofwaardig over bij de recensenten. Moeder Dina Lohan zou een onverantwoordelijke moeder zijn: 'Ze laat haar 14-jarige dochter en 11-jarige zoon alleen uit eten gaan met een 25-jarige producer.'

Denise Richards: it's complicated en Living Lohan worden binnenkort op de Amerikaanse zender E! uitgezonden, maar zouden volgens de recensenten bij voorbaat al geen kans van slagen hebben.