Celebs die bedrogen werden door hun man

Celebs door Laura_S
Je kunt nog zo knap, succesvol, slank, grappig en slim zijn, dat is geen garantie dat je vriend niet vreemdgaat! Kijk maar naar deze Hollywoodsterren, ze hebben alles maar werden toch nog bedonderd door hun vent?

Sienna Miller

Sienna Miller is een prachtige actrice en ook nog eens model, maar werd keihard bedrogen door Jude Law. De acteur had namelijk maandenlang een affaire met de nanny! De nanny was aangenomen om op Jude?s kinderen te passen, maar voelde zich wel heel erg thuis. Alles gebeurde namelijk gewoon in Sienna?s eigen huis. Naar verluidt heeft één van de kinderen Jude in bed betrapt met de jonge oppas en het voorval daarna doorverteld aan Sienna. Gelukkig is Sienna nu gelukkig met Tom Sturridge en hun dochtertje.



Halle Berry

R&B zanger Eric Benét heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek om zijn seksverslaving te laten behandelen. Dit was nadat hij er van werd beschuldigd dat hij actrice Halle Berry had bedrogen. Eric zei later dat hij helemaal geen seksverslaving heeft, maar dat hij gewoon wat stomme foutjes gemaakt had. Zes maanden nadat hij uit rehab kwam ging hij weer de fout in en is Halle van hem gescheiden. Zijn excuus: ?Ik ging vreemd om het huwelijk te redden.? Yeah right!



Denise Richards

Denise Richards verbrak haar relatie met Charlie Sheen om meer redenen dan alleen het vreemdgaan. Blijkbaar had Charlie niet genoeg aan Denises mooie lichaam want hij ging regelmatig naar de hoeren! Ook was hij aan het schelden, had hij complottheorieën over 9/11, een gokverslaving, een abnormale fascinatie met Nicole Simpsons dood en gebruikte hij veel medicijnen. Ook had hij een sterke drang om gasmaskers en vuurwapens te kopen, Denise vond het door dit alles onmogelijk om met hem getrouwd te blijven. Genoeg redenen om hem te dumpen inderdaad!



Jennifer Aniston

We herinneren ons allemaal het sprookjeshuwelijk van Brad en Jennifer nog wel. Het was hét celebrity koppel! Alles leek op rolletjes te lopen totdat Brad plotseling verliefd werd op zijn tegenspeelster en mannenverslindster Angelina Jolie. De scheiding was een feit en iedereen had medelijden met de arme Jen die alleen achter bleef en toe moest kijken hoe Brad en Angelina samen gelukkig werden. Inmiddels in Jennifer gelukkig weer helemaal happy met verloofde Justin Theroux.


Rihanna

Kun je je het hele drama rond Rihanna en Chris Brown nog herinneren? De zanger mepte zijn vriendin helemaal in elkaar toen ze samen in de auto zaten. Wat er dus aan vooraf ging was een flirterig sms'je van Chris z?n 40-jarige vrouwelijke manager. Rihanna had het sms'je gezien en vroeg een uitleg aan Chris, die zichzelf daarna compleet niet meer in de hand had. Het was niet het eerste slippertje van hem, want ook schijnt hij verschillende one night stands gehad te hebben. De geruchten gaan dat Rihanna en Chris tegenwoordig weer een setje zijn, maar als ik haar was zou ik daar nog even twee keer over nadenken..!



Reese Witherspoon

Het leek het perfecte plaatje: Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en hun twee kinderen. Het waren allebei acteurs en ze hadden elkaar ontmoet op de 21e verjaardag van Reese. Toch liep het huwelijk na zeven jaar op de klippen. Ryan had het namelijk wel erg gezellig met zijn tegenspeelster op de filmset. Reese kwam achter de affaire toen haar man zijn Blackberry onbewaakt in de badkamer had achter gelaten en er allemaal berichtjes in bleken te staan. Ouch! Inmiddels is Reese getrouwd met en zwanger van Jim Toth.



Jennifer Lopez

Ook J-Lo heeft te maken gehad met een ontrouw vriendje. De sexy zangeres werd namelijk bedonderd door P. Diddy toen zij in 2003 een relatie hadden. De rapper deed het destijds met Kim Porter en trouwde later ook nog met haar. Het stel kreeg drie kinderen. Jennifer was er gelukkig snel overheen, na enkele korte relaties trouwde ze met Marc Anthony, maar scheidde onlangs na een huwelijk van acht jaar. Sindsdien is ze gelukkig met haar 25-jarige toyboy Casper Smart.



 
Heb jij weleens te maken gehad met een cheater?