Alle aandacht voor Bauer-bruiloft

Celebs door Redactie Ze.nl

Frans en Mariska stappen op 9 mei in het huwelijksbootje. Ze zijn echter al sinds 1991 samen en hebben samen drie zoontjes (6, 5 en 3). Het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken in het stadhuis van Willemstad, waarna het kerkelijk huwelijk in de basiliek van Oudenbosch plaatsvindt. 's Avonds vieren ze een groot feest op de cruiseboot Jules Verne.

In de wijde omgeving is geen hotelkamer meer te krijgen en bovendien moet zestig man aan politie de boel in goede banen leiden. Frans had al die commotie niet verwacht: "Ik had in ieder geval niet verwacht dat iedereen het zo'n spraakmakend huwelijk zou vinden. En dan komen er dingen langs waarmee je normaal gesproken geen rekening houdt. Bijvoorbeeld met dorpen die afgezet moeten worden vanwege de verwachte publieke belangstelling. Dat zijn allemaal dingen waar je als bruidspaar niet bij nadenkt en waarop je ook geen grip hebt."

Uiteraard is hij wel zeer vereerd: "Ik vind het heel bijzonder dat er zo veel aandacht voor is. Het is heel eervol dat iedereen er zo positief over praat. En als je kijkt naar de fanpost van de afgelopen weken, met duizenden gelukswensen, dat is gewoon heel erg mooi."