Huub & Claire in ondertrouw

Celebs door Redactie Ze.nl

Terwijl Claire in de wolken is van alle bruiloftsperikelen en volop fantaseert over de dag die de allermooiste van haar leven moet worden, is de kijker er nog niet zo zeker van dat Huub de naieve Brabantse wel echt gelukkig gaat maken. Huub heeft immers al eerder laten blijken dat hij er alles voor over heeft om er met de hoofdprijs vandoor te gaan, zelfs het kapot maken van medespelers.

Maar is 'geliefde' Claire nou slechts een medespeler voor hem of toch een grote liefde? Huub windt er in ieder geval geen doekjes om dat monogamie voor hem iets is waar hij niet in gelooft: 'Ik kan echt niet de rest van mijn leven, de komende paar jaar zelfs niet, bij één vrouw blijven. Statistisch gezien gaan we toch ook gewoon scheiden?' Claire hoort het allemaal maar een beetje beteuterd aan. Wat moet ze er nou van verwachten?

Medebewoner Jaap ziet het allemaal met lede ogen aan. Huub was vroeger zijn partner in crime, maar Jaap kan niet meer bevatten wat Huub allemaal aan het uitspoken is en voelt zich flink 'genaaid'. Hij overweegt zich zelfs aan te sluiten bij het vijandenkamp van Brian en Amanda! Jaap: 'Ik ga alles doen om dat huwelijk te stoppen. Ik verwoest alles op die dag!' Zou de beruchte 'Terror Jaap' door al deze ontwikkelingen weer in hem naar boven komen?

Wij wachten met spanning af! Aangezien de stekker per 22 mei uit De Gouden Kooi wordt getrokken, zullen we over niet al te lange tijd weten wie oprecht was en wie niet...