De Lama's houden het voor gezien

Celebs door Redactie Ze.nl

De vier mannen die tijdens de shows van De Lama's niets anders doen dan improviseren, zeggen op hun hoogtepunt te willen stoppen. Vanaf september zal BNN de laatste tien afleveringen uitzenden waarin Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van de Meer, Tijl Beckand en Ruben Nicolai het onderste uit de kan proberen te halen. Daarna zullen ze met een tour langs grote theaters gaan om afscheid te nemen van de grote schare fans.

 

BNN-directeur Televisie Pim Casteleijn zegt wel in gesprek te zijn met de vier Lama's om te kijken naar een nieuw programma voor 2009, maar hoe dat eruit moet gaan zien is nog onbekend. 'De Lama's stoppen in hun huidige bezetting, maar BNN gaat zeker door met humor en improvisatie op televisie. Wij hebben hier veel van geleerd en gaan op zoek naar nieuw talent,' aldus Casteleijn.

 

De ongekend populaire show van De Lama's wordt sinds 2004 op tv uitgezonden. Samen met presentator Patrick Lodiers zijn de improvisators geëerd met een Televizierring, hoofdprijs voor het Beste Amusementsprogramma en met platina en gouden dvd's.
De aller, aller, allerlaatste uitzending van De Lama's is op 5 december, Sinterklaasavond, te zien bij BNN.