Orlando Bloom opnieuw in rol van elf

Celebs door Redactie Ze.nl

Peter Jackson is erg blij dat Orlando opnieuw in de huid wil kruipen van Legolas. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: "Tien jaar geleden speelde Orlando Bloom de rol van het elfenicoon Legolas. Ik vind het fantastisch om te kunnen zeggen dat hij Middle Earth nogmaals gaat bezoeken." Ook zegt hij blij te zijn weer met de acteur te gaan samenwerken. Hij noemt het bizar dat Orlando in de afgelopen tien jaar helemaal niet ouder lijkt te zijn geworden, in tegenstelling tot hijzelf. "Alleen dat maakt hem al tot een geweldige elf."

Behalve Orlando zullen ook Sir Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum) en Elijah Wood (Frodo) weer aan de film, die zo’n 350 miljoen euro gaat kosten, meewerken.

The Hobbit is de verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Tolkien. Het verhaal speelt zich af in de periode voor het verhaal uit de eerdere Lord of the Ring-films. Hierin trekt hobbit Bilbo Balings samen met een groep anderen de wereld in en vinden zij onderweg de ring waar het allemaal om te doen is.