Ook Christina Aguilera coach The Voice

Celebs door Redactie Ze.nl

NBC twitterde gisteren dat ze kunnen bevestigen dat de zangeres deel zal gaan uitmaken van de jury. Christina, die deze week nog een nachtje in de cel heeft doorgebracht vanwege openbaar dronkenschap, heeft veel zin in de nieuwe uitdaging. "Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van zo'n geweldig project dat muziek en het talent erachter viert," laat ze weten in een eerste reactie aan People.com. "Dat ik de mogelijkheid krijg om te helpen met de carrière van nieuwe artiesten, en hun mentor te zijn, is iets waar ik ontzettend naar uit kijk."

Mark Brunett, producer van de show, is erg blij met Christina. "Toen we besloten om The Voice te gaan produceren, dacht ik onmiddellijk aan Christina als vrouwelijke coach. Ze heeft een perfecte stem en een gigantische staat van dienst in de muziekbusiness. Ze staat gewoon voor The Voice."

De arrestatie van de zangeres heeft geen gevolgen voor haar functie als coach van de talenten. Gelukkig heeft Christina nog even voordat de show begint, in augustus starten de liveshows van de nieuwe Amerikaanse talentenjacht. Vanaf 26 april worden de voorrondes uitgezonden.

Christina zal het team van coaches, tot nu toe bestaande uit Cee-Lo Green en Adam Levine, aanvullen. Eerder deze week heeft NBC bevestigd dat deze twee zangers ook op de ronddraaiende stoelen zullen plaatsnemen. De vierde coach zal waarschijnlijk een mannelijke countryzanger zijn, aangezien dat muziekgenre in Amerika erg groot is. Wij zijn erg benieuwd wie het gaat worden!

Wat denken jullie, wordt The Voice in Amerika net zo’n hit als hier?