Marco Borsato jurylid in The Voice?

Celebs door Ze.nl
Marco zei vanmorgen in het radioprogramma van Giel Beelen dat hij momenteel onderhandelende gesprekken voert met Talpa. Mogelijk vervangt hij Jeroen van der Boom, die eerder bekendmaakte dat hij volgend seizoen niet meer zou willen fungeren als jurylid. Jeroen zei toen: "The Voice heb ik al gevonden: Leonie. Het zou raar zijn als ik opeens andere kandidaten moest gaan kiezen." Nu bekend is dat Jeroen voor SBS gaat werken, is definitief dat hij in het tweede seizoen van TvoH niet meer te zien zal zijn.

Marco was tijdens het eerste seizoen van The Voice of Holland al meerdere malen te gast in het programma. Hij liet weten een groot fan te zijn van de talentenjacht. Marco werd vorig seizoen ook al gevraagd als jurylid, maar hij had er toen geen tijd voor in verband met zijn comeback-cd.

Of de overige juryleden, Angela Groothuizen, Roel van Velzen en Nick en Simon, volgend seizoen wel op de draaiende stoelen blijven zitten, is nog onbekend. Geruchten doen de ronde dat Talpa ook in gesprek is met Ilse de Lange, René Froger, Xander de Buisonjé, Gordon en Trijntje Oosterhuis.