Gaga zat drie dagen in ei

Celebs door Ze.nl
De 24-jarige zangeres vertelde dit aan de Amerikaanse radio-dj Ryan Seacrest. Ze bracht op de uitreiking van de Grammy's, afgelopen zondag, haar nieuwste single Born This Way voor het eerst live ten gehore. Met het ei wilde de zangeres symboliseren dat een 'nieuw soort mens' geboren wordt: "Een ras dat geen vooroordelen heeft," vertelde ze.

Stefanie Germanotta, zoals Gaga eigenlijk heet, kroop ook in het ei om zich te focussen op haar optreden en haar creatieve proces de vrije loop te laten gaan. "Het was een erg creatieve ervaring," vertelde ze. "Ik heb me echt kunnen voorbereiden op mijn optreden. Ik dacht na over de betekenis van Born this Way en mijn show. Het heeft me geholpen om te focussen." Overigens noemt ze het ei zelf een 'vat'.

Hoewel Lady Gaga natuurlijk bekend staat om haar exentrieke en aparte verschijningen, was niet iedereen erg gecharmeerd van deze actie. Justin Bieber vond de actie bijvoorbeeld maar raar, zo zei hij in een Amerikaanse talkshow: "Iedereen zegt dat het erg artistiek is en zo, maar ik dacht alleen maar: het is een ei!"

Wat vind jij van deze 'uitbroeding'?