Olcay en Edgar wonen apart

Celebs door Redactie Ze.nl

De 30-jarige modeontwerpster gaf aan dat alle heisa van de afgelopen maand haar en Edgar niet in de koude kleren is gaan zitten. "We zijn nog samen, maar hebben het wel heel zwaar."

Volgens Olcay maakt het stel op dit moment een moeilijke periode in hun relatie door. De afgelopen maand deden er geruchten de ronde dat Edgar vreemd zou gaan met Stephanie du Bosc. Haar echtgenoot, Bonito, zou hier achter zijn gekomen toen zij telefoneerde met een vriendin. Stephanie en Edgar hebben de vermeende relatie beiden ontkend. Olcay stond hierin achter haar verloofde: "Stephanie is gewoon een zakenrelatie van Edgar. Meer niet. Ik heb geen enkele reden om aan Edgar te twijfelen."

Olcay zegt niet te begrijpen waarom Bonito haar man beschuldigt van vreemdgaan: "Die man is hartstikke gek!" Bonito snapt Olcay's reactie, maar zegt ook bewijs te hebben. "Olcay ziet dat haar aanstaande huwelijk bedreigd wordt, maar ik spreek écht de waarheid."

De fashionista zegt dat alle roddels haar van haar werk afhouden. "Ik vind het als zakenvrouw niet fijn om continu zo in het nieuws te zijn." Olcay gaf afgelopen zaterdag een spetterende show weg op de Amsterdam International Fashion Week.
Verder wilde ze niets zeggen over de trouwplannen die het stel had. Edgar en Olcay verloofden zich vorig jaar augustus, toen ze nog geen jaar samen waren.