ZeTipt: Filmhunks

Media door Madelon
Dingen waar we geen genoeg van krijgen hebben we allemaal: liedjes, beautyproducten, restaurants, cd?s, vakanties, geurtjes, clubs, films, recepten... Graag delen wij onze favorieten met jullie. Dit keer tipt Ze: filmhunks!
 
?De filmhunk die bij mij met stip op nummer één staat is Matthew McConaughey! Je vraagt je nog af waarom? Hallo, heb je zijn foto niet gezien? De beste man heeft een geweldig goed lichaam, een prachtig mooie kop om naar te kijken en dankzij de rollen die hij vertolkt (hij speelt in een film vaak de charmeur) is zijn hele voorkomen gewoon helemaal top! Mocht hij dit lezen, dan mag hij contact met me opnemen hoor...?
 
Esmée (Girlscene) tipt: Javier Bardem
?Niet een hunk die je meteen zou verwachten van een meisje (of moet ik al vrouw zeggen?) van 22. Ik val namelijk echt op man-mannen. Groot, breed, niet te knap en dus vooral, in mijn ogen, mannelijk. Javier Bardem voldoet volledig aan dat beeld. In de film Vicky Cristina Barcelona vind ik 'm echt het meest sexy. Verder vond ik het geen goede film, alleen omdat Javier erin speelt, heb ik hem afgekeken. Een paar maanden geleden zag ik hem in Eat, Pray, Love, en ja, wat kan ik zeggen? Hal-le-lu-ja! Dat ik 21 jaar met hem scheel, maakt mij niets uit; als ik Javier ergens tegenkom, is hij van mij!? 
 
Donna tipt: Brad Pitt
?Ik weet dat het heel afgezaagd is, maar ik kies toch echt voor Brad Pitt. Nog specifieker: Brad Pitt in de film Fight Club. Hij is in deze film zo'n ontzettende badboy, met zijn sigaret en zijn rode leren jack. En dan ook nog eens zo'n lijf. Hou me tegen! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er nog mannen zijn die, vrijwillig, samen met hun vriendinnetje naar deze film kijken. Zelfs al is de film nog zo stoer, ik denk dat er geen enkele man is die niet naar Brad Pitt kijkt en vervolgens teleurstellende conclusies over zichzelf trekt.?
 
?Eigenlijk vind ik Johnny Depp helemaal geweldig, maar als ik écht moet kiezen, dan kies ik toch voor Bradley Cooper (sorry Johnny!). Het is vooral de combi van good looks, een gezonde dosis humor én zelfspot (vooral in The Hangover, sowieso een hilarische film) die 'm voor mij zo aantrekkelijk maakt. Want met gasten die alleen maar pretty boys zitten te zijn en verder weinig inhoud hebben, heb ik niks. Oh, en ik zou voor hem bijna de film A-Team gaan kijken. En dat zegt wel wat, want het lijkt me nou niet bepaald een topfilm.?
 
Karin tipt: Wentworth Miller
?Kan deze man, naast zijn rol in Prison Break, alsjeblieft ook een filmrol in één of ander flinterdun romcommetje krijgen? Al is het een mierzoete, belabberd geacteerde zeikfilm: I?m in! En daarmee rijst de vraag: waarom krijgt deze knapperd niet de ene filmaanbieding na de andere? Gelukkig heeft hij een rol te pakken in de remake van de Belgische Loft, die in 2013 moet uitkomen, dus bij deze is dat nu al m?n favoriete film. Van het jaar. Nee, van het decennium. Ik bedoel de eeuw.?