Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: De heimweekeuken ( filmpje!)

De legendarische hazenpeper van je moeder, de pannenkoeken van je opa of de loempiaatjes van je Thaise buurvrouw: iedereen heeft wel een gerecht met een bijzondere eetherinnering. Voor de rubriek De heimweekeuken in dagblad Trouw schreef Karin Luiten elke week een interview, gecombineerd met een lekker recept. Dat leverde zeer uiteenlopende eetherinneringen op, de een nog mooier dan de ander. Moeders komen vaak ter sprake, uiteraard, maar ook excentrieke tantes en bijzondere oma’s, memorabele reizen of een jeugd in een ver land.
De gerechten variëren van regionale specialiteiten als boffer, knieperties, kruukplaetjes en Fries suikerbrood tot exotische lekkernijen als Chinese jiaozi, Georgische lamsstoofschotel en Vietnamese soep. Ook talloze klassiekers komen voorbij, zoals de perfecte biefstuk, Hollandse erwtensoep én de lekkere aardbeienkwarktaart die je in het filmpje ziet...

Ze.nl mag een aantal exemplaren van De heimweekeuken weggeven! Om kans te maken op het boek moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 12 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm dan online bij Bol.com!