Lifestyle / Winacties
Winacties

TIP: Webshop Bracelet Boutique ( WIN!)

Kennen jullie dit? Ik heb zó vaak dat ik mijn outfit af wil maken met een mooie armband, maar steeds weer grijp ik naar hetzelfde exemplaar uit mijn collectie. De rest van mijn armbanden vind ik gewoon nét niet speciaal genoeg. Zonde... Maar dat kan anders! De webshop Bracelet Boutique verkoopt ware kunstwerkjes. Letterlijk! Iedere armband draagt de naam van een bijbehorend kunstwerk, denk daarbij aan namen als Ophelia, Le Modèle Rouge en La Dame en Vert. De keuze van het kunstwerk wordt geïnspireerd op de materialen, vorm en/of kleur van de armband, wat prachtige combinaties oplevert.

De 26-jarige eigenaresse van Bracelet Boutique, Yvonne van Zummeren, heeft haar twee studies (Communicatiewetenschap en Kunstgeschiedenis met een minor Vormgeving) gecombineerd door Bracelet Boutique te starten. De armbanden die ze verkoopt zijn gevarieerd: van heuse statement-armbanden tot wat klassiekere en meer draagbare modellen.

Bovendien zijn het geen armbanden die je in iedere winkel zou terugvinden: ze zijn classy en speciaal, maar goed te combineren, draagbaar en bovendien erg leuk! En met prijzen van tussen de €8,95 en €24,95 kan je ze bijna niet laten liggen. Een armband die er naar onze mening echt uitspringt is de 'Marie-Thérèse’ (zie foto's); hij past ook nog eens helemaal bij de trend van nu: colour blocking!

 
Armband ‘Marie-Thérèse’


Ze.nl mag enkele exemplaren van bovenstaande armband, ter waarde van €24,95, weggeven! Om kans te maken op een armband moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 5 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.