6x6x6 op Reis

Reizen door Sanne_H

Getaway Travel, uitgever van verschillende online reismagazines, heeft in samenwerking met zes goede doelen en diverse sponsoren 6x6x6 op Reis opgezet. Reislustige duo's (vrienden, lovers, familie) maken kans om mee te doen door een energieke, creatieve video met motivatie in te zenden. Hierin moeten ze aangeven naar welk continent zij willen afreizen en waarom juist zij geschikt zijn om de vooraf onbekende opdrachten uit te voeren. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Opgeven kan nog tot 17 maart via www.6x6x6opreis.nl.

De opdrachten
Op 15 april vertrekken de zes teams met cameraman, ieder naar een ander continent: Afrika, Azië, Midden-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië en Zuid-Amerika. De continenten zijn verbonden aan zes goede doelen. Verspreid over de reis krijgen de teams zes opdrachten. Het publiek in Nederland bepaalt wat die opdrachten zijn. Van geiten melken in Nicaragua tot een speurtocht uitzetten in Laos, het kan allemaal. Met een kleine foto/videocamera leggen ze alles vast. De filmpjes zijn te zien op de site.


Wie wint?
Social media speelt een grote rol bij deze spannende wedstrijd. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert en de meeste publiciteit weet te genereren via social media wint geld voor hun goede doel. Voor iedere volger op Facebook, Twitter en via de e-mail doneren de sponsoren direct €0.30,- aan de pot, die aan het eind van de rit verdeeld wordt onder de goede doelen (STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fairfood, Solidaridad en OneMen). Dus terwijl de teams jou de wereld laten zien, steun jij zes goede doelen door de actie te volgen op internet. Ook voor de volgers valt er wat te winnen: twee vliegtickets naar Australië!


Wil je meer weten over deze spannende race of je zelfs aanmelden als duo? Kijk dan snel op
www.6x6x6opreis.nl.